Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? Kurye filmi hangi ülke yapımı?

Zackary Adler'in yönetmenliğini üstlendiği orijinal adıyla The Courier olan Kurye filmi, bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Sinemaseverler, Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? sorusuna yanıt arıyor. Başrolünde Olga Kurylenko'nun bulunduğu Kurye filmi hangi ülke yapımı? İşte tüm detaylar...

Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? Kurye filmi hangi ülke yapımı?

Zackary Adler'in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Andy Conway ve Nicky Tate'nin kaleme aldığı Kurye (The Courier) filmi bu akşam Star Tv ekranlarında yayınalanacak. 2019 aksiyon gerilim filmi olan Kurye'nin başrolünü Olga Kurylenko canlandırıyor. Sinemaseverler detayları araştırıyor. Peki, Kurye filmi hangi ülke yapımı? İşte, Kurye filmi hakkında merak edilenler...

Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? Kurye filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

KURYE FİLMİ KONUSU?

Geçimini kuryelik yaparak sağlayan genç bir kadın, her gün olduğu gibi, kargoları dağıtmaya ve sahiplerine teslim etmeye devam etmektedir. Yine sıradan olduğunu düşündüğü bir gün, işler tamamen değişir ve hiçbir şey planladığı gibi gitmez.

Kendisine verilen kargonun içinde bir bomba olduğunu fark eden kurye, bunu fark etmekte geç kalmıştır. Bomba patlar. Kurye ise bir mafya babasının kendisini suçlaması ile karşı karşıya kalacaktır. Peki, "tanık" olarak izleyici ile buluşacak mafya babası karşısında, kurye ne yapacaktır?

Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? Kurye filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 3

KURYE FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Olga Kurylenko: Kurye
Gary Oldman: Ezekiel Mannings
Dermot Mulroney: Özel Ajan Roberts
Calli Taylor: Alys Mannings
Alicia Agneson: Ajan Simmonds
Greg Orvis: Keskin nişancı
Craig Conway: Ajan Parlow
Amit Shah: Nick Murch
William Moseley: Ajan Bryant

Kurye filmi konusu, oyuncuları kimdir? Kurye filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 4

KURYE FİLMİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

1 saat 37 dk. süresi bulunan Kurye filmi, ABD yapımıdır. 22 Kasım 2019'da Lionsgate tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nde, 20 Aralık 2019'da Signature Entertainment tarafından Birleşik Krallık'ta piyasaya sürülmüştür.