Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek

Ünlü şarkıcı Kuşum Aydın, basın mensuplarının objektiflerine takıldı. Aydın’ın son hali hayranlarını şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde estetik olan Cenk Eren’i kıskandığını belirten Aydın, “Cenk’in doktoruna gideceğim” dedi.

Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek

Snob Magazin'in haberine göre; Şarkıcı Kuşum Aydın, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Göz neslesi rahatsızlığından dolayı doktora geldiğini belirten şarkıcı, "Göz alerjisi olmuşum, şimdi doktordan çıktım" diye konuştu.

Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek - Resim : 1

"PARAYLA İŞİMİZ YOK, BİTTİ"

Baın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, bayramı çalışarak sahnede geçirdiğini, amacının çok para kazanmak olmadığını ifade ederek, “Biz o devirleri atlattık, parayla işimiz yok, bitti. Yeniler düşünsün. Para ikinci planda, biz artık hayatı yaşıyoruz o döneme geçtik" şeklinde konuştu.

MEHMET ALİ ERBİL İLE KÜS DEĞİL

Aydın, ayrıca bir dönem aralarından su sızmayan yakın dostu Mehmet Ali Erbil ile sanılanın aksine küs olmadıklarını anlattı.

Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek - Resim : 2

"NİYE KÜS OLAYIM?"

Şarkıcı, "Niye küs olayım? Ben hayatımda hiç küsmedim öyle bir şeyim de olmadı. Şimdi fazla konuşmuyoruz. Mehmet Ali ile çok eğlendik, zamanında çok güldük, keyifli zamanlar geçirdik" ifadesini kullandı.

Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek - Resim : 3

"KISKANDIM YANİ"

Aydın, geçtiğimiz günlerde yüz gerdirme operasyonu sonrası bandajlı fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen meslektaşı Cenk Eren'in son halini kıskandığını da ifade edip, "Çok güzel olmuş, bayıldım. Cenk'in doktoruna gideceğim, kıskandım yani" dedi. Cenk Eren'in operasyonunu Serhat Tuncer yapmıştı.

Kuşum Aydın’ın son hali görenleri şaşırttı! Cenk Eren’in doktoruna gidecek - Resim : 4