Kütahya Emniyeti 10 bin kişiye seslendi: “Uyuma Uyuşturucu ile Mücadele Ediyoruz”

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 11 Ekim tarihinde, Kütahya Belediyesi'nin düzenlediği şarkıcı Semicenk’in konseri öncesinde yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu topluluğa “Uyuma Uyuşturucu ile Mücadele Ediyoruz” projesini anlattı.

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 11 Ekim tarihinde, Kütahya  Belediyesi'nin düzenlediği  şarkıcı Semicenk’in konseri öncesinde sahneden yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu kalabalığa aile ve arkadaşlığın önemini anlatan sunum ile “Uyuma Uyuşturucu ile Mücadele Ediyoruz” projesini anlattı.

UYGULAMA PROJESİ ANLATILDI

Konuşmada, “İçişleri Bakanlığımızca faaliyete geçirilen “Uyuma Uyuşturucu ile Mücadele Ediyoruz” uygulamasını cep telefonlarınıza ücretsiz indirebilir, uyuşturucu madde kullanımına veya ticaretine şahit olduğunuzda karşılaştığınız bu durumu varsa fotoğraf veya video eklemek suretiyle bizlerle paylaşabilirsiniz. ‘Uyuma geleceğine sahip çık’ diyoruz. Türk polis teşkilatı olarak amacımız uyuşturucusuz bir Türkiye inşa etmek. Tüm vatandaşlarımıza Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün kapılarının açık olduğunu, her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyoruz.” Denildi.