Kütahya'da polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor! 8 kişi gözaltına alındı, 2’si tutuklandı

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları son sürat devam ediyor. İlde farklı zamanlarda yapılan aramalarda 8 kişi gözaltına alındı, 2’si tutuklandı. Araç ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda metamfetamin, bonzai, esrar ele geçirildi.

Kütahya’da uyuşturucu satıcılarına göz açtırılmıyor. Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü şehrin farklı yerlerinde ve zamanlarda yaptığı çalışmalarda 8 kişi yakalandı.

Uyuşturucu madde bulundurmak ve şehre uyuşturucu girişini engellemek amacıyla yürütülen çalışmalarda piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu madde getireceğini bilgisi üzerine 13 Temmuz gece saatlerinde Eskişehir Çevre Yolu organize sanayi kavşağında bir araç önü kesilerek durduruldu. Araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 31,55 gram bonzai, 5,96 gram metamfetamin ele geçirildi.

I.D., S.E, S.U. isimli şahıslar gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.  Çıkarıldıkları mahkemede S.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, S.U ve I.D ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı bölgede durdurulan bir araçta ve M.E.A., B.K., A.T. isimli şahıslarda yapılan üst aramasında 85,27 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheliler hakkında yapılan işlemlerde A.T. serbest bırakılırken, M.E.A. ve B.K. isimli şahıslar adli mercilere çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

Polis ekiplerinin 14 Temmuz gece 01.30 sıralarında il girişinde Eskişehir PTS uygulama noktasında durdurduğu araçtan esrar buldu. Araçta ve şahıslarda yapılan aramada toplam 9 gram esrar ve 1 adet öğütücü ele geçirilirken şahıslar işlemlerin ardından serbest bırakıldı.