Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Kağıthane'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da etkili olmaya devam eden yoğun sağanak yağışlar Kağıthane'de bir istinat duvarının çökmesine neden oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, duvarın bulunduğu yeri emniyet şeridiyle kapattı. Çökmede, ölen ya da yaralanan olmazken, binanın zemin katında maddi hasar meydana geldi.

Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Kağıthane'de istinat duvarı çöktü!

Kağıthane'de bir binanın yanında bulunan istinat duvarı yoğun yağış sonucu çöktü. Olay yerine gelen ekipler çökmenin yaşandığı yeri güvenlik şeridiyle kapatırken, ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle Kağıthane'de istinat duvarı çöktü! - Resim : 1

Meteorolojinin uyarıların ardından İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanak yağış kent genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin pek çok farklı yerinde yağış nedeniyle çökme ve su baskınları yaşandı. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Sultan Şah Sokak'ta da saat 12.00 sıralarında 4 katlı bir binanın yanında bulunan bahçenin istinat duvarı çöktü. Vatandaşların ihbarı ile olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince çökmenin yaşandığı alan güvenlik şeridiyle kapatıldı.
İlçe zabıta ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürerken ölen ya da yaralanan olmadığı, binanın zemin katında maddi hasar meydana geldiği görüldü.