Kuyumcuyu gasp eden zanlılar yakayı ele verdi! Marmaray'a binmek üzereyken para ve altın dolu çantayı çalmışlardı!

İstanbul Kartal'da kuyumcu dükkanı bulunan B.B., Kapalı Çarşı'da bozdurmak üzere altın ve bir miktar parasını valize koydu. Marmaray'a binmek isteyen kuyumcu B.B., tanımadığı kişiler tarafından yüzüne biber gazı sıkılarak gasp edildi.

İstanbul'da iki şahıs, paralarını ve hurda altınlarını valize koyup Kapalı Çarşı'da bozdurmak için yola çıkan kuyumcu B.B'yi gasp etti. 

ALTIN VE PARALARI VALİZE KOYDU

tv100'den Levent Albayrak'ın haberine göre; Kartal'da kuyumcu dükkanı olan B.B., valiz içerisinde bulunan 4.910 Pound, 600 İsviçre Frangı, 25.700 Euro, 38.251 Dolar, 5.395.000 TL, iki parça halinde 600 gramlık 1 adet külçe altın, 620 gr 22 ayar hurda altın olmak üzere toplamda 1220 gr altını Kapalı Çarşı'da bozdurmak için yola çıktı.

MARMARAY'A BİNMEK İÇİN ARACINI PARK ETTİ AMA... 

Kuyumcu B.B., valize koyduğu para ve altınlarını alarak Marmaray'a binmek üzere aracını İdealtepe Marmaray İstasyonu önüne park etti. 

Bu sırada beyaz renkli Renault marka araç ile gelen yüzleri maskeli 3 şahıs, kuyumcu B.B.'nin yüzüne biber gazı sıkarak para ve altın dolu valizi alıp olay yerinden kaçtı. 

O ANLAR KAMERADA! 

Güvenlik güçlerinin yaptığı geniş çaplı araştırma ve kamera kaydı incelemesi sonrasında kuyumcu B.B.'yi gasp ederek para ve altın dolu valizi çalan şahıslar tespit edildi.

Şüpheli İbrahim E., ile Cihan U., yapılan operasyon ile gözaltına alındı. Şahısların yakalandıkları yerde yapılan aramalarda  87.000 TL, 2500 Euro para, toplam ağırlığı 293,58 gram hurda altın, 1 adet 9mm’lik “MOD X-FİVE PARABELLUM” ibareli ruhsatsız tabanca ve 40 adet 9mm fişek ele geçirildi.

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan şahıslar, adliyeye sevk edilmelerinin ardından cezaevine gönderildi.