Kuzeni ve yanındaki 2 kişiyi araba ile ezdi! Cani şüpheli bugün yakalandı!

Muğla'da yaşanan olayda kuzeni ile tartışan Murat Erdoğan, tartışmadan kısa süre sonra kuzenine ve yanında bulunun 2 kişiye araba ile çarptı. Yaralı 3 kişiden kuzen Bilal Erdoğan, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Murat Erdoğan bugün polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Kuzeni ve yanındaki 2 kişiyi araba ile ezdi! Cani şüpheli bugün yakalandı!

Fethiye ilçesine bağlı Karaçulha Mahallesi'ndeki bir iş yerinde, Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmanın ardından Murat Erdoğan iş yerini terk etti. Kısa süre sonra kavganın yaşandığı yere aracı ile dönen Erdoğan, kuzeni Bilal Erdoğan ve yanındaki 2 kişiye kullandığı ticari araç ile çarptı.

Görgü tanıklarının ihbarı üzeirne olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile hastaneye kaldırırldı. Ağır yaralanan Bilal Erdoğan, hastanede yağılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Polis ekipleri, olayın ardından kayıplara karışan Murat Erdoğan'ın yakalanması için çalışma başlattı. Ekipleri, zanlının kullandığı güzergahı takip edere, Murat Erdoğan'ı Denizli'de yakaladı. Gözaltına alınan Erdoğan'ın, emniyetteki işlemlerin ardından Fethiye'ye gönderileceği bildirildi.