Öykü Karayel'den eşine büyük jest! Aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı

Kuzey Güney dizisiyle ekranların sevilen ismi haline gelen Öykü Karayel'in, 2018 yılında evlendiği şarkıcı eşi Can Bonomo'ya aldığı hediyenin fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Öykü Karayel'den eşine büyük jest! Aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı

Kuzey Güney dizisindeki Cemre karakteriyle yıldızı parlayan yetenekli oyuncu Öykü Karayel, 2018 yılında Türk şarkıcı ve söz yazarı Can Bonomo ile dünyaevine girdi. İki yıllık birlikteliğin ardından 2018'de evlenen Öykü Karayel ile Can Bonomo, 2021 yılında ilk bebeklerini kucağına aldı. Roman adını verdikleri oğulları ile mutlu bir aile olan çiftten, dudak uçuklatan bir hediye geldi.

Öykü Karayel'den eşine büyük jest! Aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 1

Kesenin ağzını açtı!

Magazin dünyasının sevilen çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo birbirlerini şımartmaya devam ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala Öykü Karayel, eşi Can Bonomo'ya aldığı hediyeyle kesenin ağzını açtı.

Yılbaşı için eşine hediye bakan Öykü Karayel eşine saat almayı tercih etti. Ünlü bir markanın saatini eşine alan Karayel, hediye için servet yatırdı. Karayel, eşi Can Bonomo'ya 14.500 Euro (285 bin TL) değerinde Rolex marka saat aldı. Saatin fiyatını duyan takipçileri şoke oldu.