Kylie Jenner ile Kim Kardashian da tepki göstermişti! Aynı format ara yüz tekrar test aşamasında!

Instagram ara yüz değiştirmedeki ısrarında iki adım ileri bir adım geri devam ediyor.

Kylie Jenner ile Kim Kardashian da tepki göstermişti! Aynı format ara yüz tekrar test aşamasında!

Instagram tasarımda değişikliği konusunda ısrarını sürdürüyor. Kullanıcılar itiraz etse dahi yeni ara yüz formatının çalışmaları tekrar gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Instagram'ın akış tasarımının tamamen değişeceğini ağırlıklı video formatına geçileceğini açıklamış. Sosyal Medya Platformu Instagram, "TikTok stili" tam ekran dikey video tasarimina geçis testlerine başlamıştı. Bu değişiklikler Instagram'da yüz binlerce kullanıcı tepki gösterdi. Hatta Kylie Jenner ile Kim Kardashian gibi ünlü isimler Instagram'ın yeni ara yüzü testini protesto ettigini duyurmuştu.

Kylie Jenner ile Kim Kardashian da tepki göstermişti! Aynı format ara yüz tekrar test aşamasında! - Resim : 1Test aşaması sırarsında gelen bu tepkiler sonrasında Instagram Başkanı Adam Mosseri bu fikirden vazgeçtiğini açıklamış ve uygulamayı en iyi noktaya getirmek amacı ile çalıştıklarını duyurmuştu.

Kylie Jenner ile Kim Kardashian da tepki göstermişti! Aynı format ara yüz tekrar test aşamasında! - Resim : 2TikTok formatıda ama fotoğraf

Dikey video formatından vazgeçen Instagram, TikTok stilinden vazgeçmek istemiyor. Instagram şimdi de tam ekran dikey fotoğraf tasarımına geçis testlerine başladı. 
Bu özellik ile artık fotoğraflar dikey şekilde kırpılmadan paylaşılabilecek. Yeni tasarım test hesaplarında aktif hale geldi.