Ebru Şallı gözyaşlarını tutamadı! Meğer oğlu Pars...

Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, o anları anlattı. Gözyaşlarına hakim olamayan Ebru Şallı bir süre konuşamadı. Şallı Oğlu Pars için, " Meğer zaman zaman ağrıları yaşıyormuş geçer diye söylemiyormuş" dedi.

Ebru Şallı gözyaşlarını tutamadı! Meğer oğlu Pars...

İlk duyduğunuzu an çok büyük bir acı üstüne titrediğin o canın yavrunun ölümcül bir hastalıkla yüz yüze olduğunu öğreniyorsun” diyen Şallı “O hastane odasında o kadar güzel günlerimiz oldu ki… O hastane odası benim için cennet bahçesi diyebilirim” dedi.

"Ağrıları geçer diye düşünüp söylemiyormuş"

Ebur Şallı Oğlu Pars ile ilgili durumu şu sözlerle anlattı; “Ultrasonda da çıkmadı. MR çekildi, o zaman öğrendik. İlk duyduğunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı. Meğer ağrıları zaman zaman yaşıyormuş ve 'geçer' diye düşünüp söylemiyormuş. İlk defa okulda ağladığı bir an oldu, ağrısı çok fazlaydı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü. İlik dahil her şeyimi vermek istiyordum. İlik verdim”

Ebru Şallı gözyaşlarını tutamadı! Meğer oğlu Pars... - Resim : 1

“Kimseye hesap vermek zorunda değilim”

Ebru şallı Oğlu Pars’ı kaybetmesinin acısını daha farklı yaşadığını söylerek “Kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilim" dedi.

Ebru Şallı gözyaşlarını tutamadı! Meğer oğlu Pars... - Resim : 2