Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı!

Son dönemlerde genç sevgilileriyle gündemden düşmeyen Oscar ödüllü dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'nun gönlünü Gigi Hadid'e kaptırdığı söyleniyor. Aşk söylentileri sürerken New York'ta bir partide samimi bir şekilde görüntülenen ikili için ilişkilerini ağırdan aldıkları söyleniyor.

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı!

Geçtiğimiz günlerde model Camila Morrone ile 4 yıllık ilişkisine son veren Leonardo DiCaprio'nun aşk hayatı aniden hareketlendi. Oscar ödüllü ünlü oyuncu, son dönemin en popüler modellerinden Gigi Hadid ile ilk defa birlikte görüntülendi.

New York’ta bir partide oldukça yakın bir şekilde konuşurken yakalanan ikili için şimdilik ilişkilerini ağırdan alıyor ve birbirlerini daha çok tanımak istedikleri söylentileri dolaşıyor.

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı! - Resim : 1

25 yaş üstü kadınlarla görüşmüyordu!

DiCaprio’nun romantik ilişkilerinin genelde kendinden oldukça küçük kadınlarla birlikte olması üzerine sosyal medya da olay yaratmıştı. Oyuncunun 2017’den beri birlikte olduğu Camila Morrone yakın zamanda 25 yaşına girmişti. Modelin 25 yaşına girmesinin hemen ardından gelen ayrılık haberi, oyuncunun 25 yaş üstü kadınlarla çıkmadığı teorisini güçlendirmişti.

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı! - Resim : 2

Gigi için kurallarını yıktı!

Gigi Hadid ise 27 yaşında. Oyuncunun şu ana kadar ilişki yaşamış olduğu tüm kadınlar içinde Hadid, yaşı en büyüğü oluyor. DiCaprio, daha önce 23 yaşındaki model Gisele Bünchen ve 25 yaşındaki Bar Refaeli ile yollarını ayırmıştı.

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı! - Resim : 3

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı! - Resim : 4

Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid birlikte yakalandı! Leonardo DiCaprio, Gigi için kuralını yıktı! - Resim : 5