Levhaya çarparak durabilen kamyonette 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Burdur'da meydana gelen kazada, kontrolden çıkan kamyonet yol kenarındaki trafik levhasına çarptı. Çarpmanın etkisi ile hurdaya dönen araçta yolcu olarak bulunan kadın hayatını kaybederken, sürücü yaralandı.

Levhaya çarparak durabilen kamyonette 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Sabah saat 07.00 sularında, Burdur'un Tefenni ilçesindeki Korkuteli kavşağında meydana gelen kazada, Burdur istikametinde ilerleyen 06 DCP 801 plakalı kamyonetin sürücüsü Raid El Hudur(22), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Konolden çıkan araç yol kenarındaki beton direğe asılı trafik levhasına çarptı. Kazada, yabancı uyruklu sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan Ümran Hamduş(35)  yaralandı.

Levhaya çarparak durabilen kamyonette 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı - Resim : 1

Levhaya çarparak durabilen kamyonette 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı - Resim : 2

Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile Tefenni Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan Ümman Hamduş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatnı kaybeden kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere efenni Devlet Hastanesi morguna kaldırılırdı.

Levhaya çarparak durabilen kamyonette 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı - Resim : 3

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı.