tv100'ün haberini doğruladı! İşte yeni Leyla

Leyla ile Mecnun dizisinin Exxen için çekilecek yeni bölümlerinde Leyla'yı kimin oynayacağı merak konusu olmuştu. tv100'ün haberi doğrulandı. Efsane dizi Leyla ile Mecnu'da Leyla karakterini canlandıracak oyuncu resmen açıklandı.

tv100'ün haberini doğruladı! İşte yeni Leyla

Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda tekrar yayınlanacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde  Leyla karakterine kimin hayat vereceği merak konusu olmuştu.

Daha önce FOX'ta Her Yerde Sen, Sefirin Kızı gibi dizilerde rol olan ve tv100'ün de rol için teklif gittiğini duyurduğu Deniz Işın'ın Leyla karakterine hayat vereceği kesinleşti.

Bugün ekip fotoğraf çekimi için buluştu ve yönetmen Onur Ünlü, Deniz Işın'ın yeni Leyla olduğunu ilan etti.

tv100'ün haberini doğruladı! İşte yeni Leyla - Resim : 1

Deniz Işın kimdir?

Işın, 28 Mayıs 1992 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

tv100'ün haberini doğruladı! İşte yeni Leyla - Resim : 3

Deniz Işın hangi dizilerde rol aldı?

Deniz Işın, FOX'ta yayınlanan "Her Yerde Sen" dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra "İyi Günde Kötü Günde" dizisinde yer aldı, "Sefirin Kızı" projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un "Gece" isimli video klibinde de yer aldı. "Masumiyet" dizisinde İrem karakterini canlandırdı. Oyuncu 1.69 boyundadır.

tv100'ün haberini doğruladı! İşte yeni Leyla - Resim : 4