Liderler hangi illerde oy kullanacak?

Türkiye genelinde ikinci tur seçimleri için saat 08.00 itibarıyla oy verme işlemi başladı. Milyonlarca seçmenin yanı sıra liderler de vatandaşlık görevlerini yerine getirip kayıtlı oldukları okullarda oylarını kullanacak. Oy verme işleminin başlamasıyla liderlerin nerede oy kullanacağı merak konusu oldu. İşte liderlerin oyunu kullanacağı iller…

Liderler hangi illerde oy kullanacak?

Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri için oy verme işlemlerinin başlamasının ardından seçmenler kayıtlı oldukları okullara gelmeye devam ediyor. Kritik seçimlerle ilgili liderlerin nerede oy kullanacağı merak konusu oldu. İşte liderlerin oyunu kullanacağı iller…

Bugün siyasi liderler de tıpkı diğer seçmenler gibi gibi vatandaşlık görevini yerine getirecek ve kayıtlı oldukları okullarda oylarını kullanacak.

ERDOĞAN İSTANBUL'DA OY KULLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Üsküdar’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda oy verecek.

KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA OY KULLANACAK

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oyunu kullanacak.

BAHÇELİ OYUNU ANKARA'DA KULLANACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara’da olacak. Oyunu Anıttepe İlkokulu’nda kullanacak.

DESTİCİ İSTANBUL'DA, ERBAKAN ANKARA'DA OY KULLANACAK

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul’da, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise Ankara’da oy verecek.

AKŞENER VE DAVUTOĞLU İSTANBUL'DA, BABACAN ANKARA'DA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise İstanbul’da Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandıktan sonra Ankara’ya gelerek seçimi takip edecek.

Millet İttifakı’nın ortakları DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara’da ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise İstanbul’da oyunu kullanacak.

UYSAL MEMLEKETİ AFYONKARAHİSAR'DA OY KULLANACAK

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise memleketi Afyonkarahisar’da oy verecek.