Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi

Spor Toto 1.Lig’den düşen Altınordu, 2'nci Lig'de mücadele etmeye hazırlanırken kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan, takım kaptanı Ahmet İlhan Özek’in de aralarında olduğu 4 futbolcudan kendilerine takım bulmalarını istedi. Ayrıca takımdaki 19 futbolcu yeni sezonda takım kadrosunda yer almayacak.

Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi

Gelecek sezon küme düşmesi nedeniyle TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Altınordu’da büyük bir değişim yaşanıyor. Bu kapsamda Altınordu'da Başkan Seyit Mehmet Özkan flaş bir karar aldı.

KULÜP BULMALARINI İSTEDİ

Başkan Özkan, kontratları süren takımın sembol isimlerinden sağ kanat kaptan Ahmet İlhan Özek'in yanı sıra, stoper Erdi Dikmen, ön libero Kubilay Aktaş ve orta saha oyuncusu Recep Aydın'ın yeni sezonda kadroda düşünülmediği belirterek futbolculardan kendilerine kulüp bulmalarını istedi.

Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi - Resim : 1
Ahmet İlhan Özek

 

KADRO DIŞI BIRAKILACAKLAR VEYA TEK TARAFLI FESİH GÜNDEME GELECEK

İzmir temsilcisi, bu futbolcuların mukavelelerini karşılıklı anlaşma yoluyla sonlandırmak istiyor. Aksi durumda oyuncuların kadro dışı kalması ya da tek taraflı fesih olasılığı gündeme gelecek. Yeni sezonda öz kaynak ağırlıklı kadroyla mücadele edecek Altınordu'da deneyimli isimlerin gidişiyle birlikte büyük değişim yaşanacak.

Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi - Resim : 2
Erdi Dikmen

 

SÖZLEMESİNDEKİ MADDE DEVREYE GİRECEK

Devre arasında 1.5 yıllık sözleşme imzalayan forvet Ali Özgün kontratındaki, "Takım alt lige düşerse oyuncu serbest kalır" maddesinden yararlanıp yuvadan uçacak.

Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi - Resim : 3
Kubilay Aktaş

 

5 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ YENİLENMEYECEK

Sözleşmeleri biten Ahmet Dereli, Ali Dere, Emirhan Aydoğan ve Kürşad Sürmeli'nin veda ettiği İzmir ekibinde serbest kalan diğer isimler Hüsamettin Yener, Rıdvan Koçak, Şeref Özcan, Volkan Fındıklı ve Yusuf Yalçın Arslan ile sözleşme yenilenmeyecek.

Ligden düşen ekipte yaprak dökümü: Tam 19 futbolcu gidiyor… Başkan 4 futbolcuya da kapıyı gösterdi - Resim : 4
Recep Aydın

 

Kiralık oynayan Erdem Gökçe, Kerim Alıcı, Metehan Mimaroğlu ve Selim Ay'ın geri dönmeyeceği Altınordu'da öz kaynaktan yetişen Emircan Gürlük, Rusya ekibi FC Orenburg'a transfer oldu. Altınordu geçen sezonki kadrodan toplam 19 futbolcu yeni sezonda kırmızı-lacivertli ekipte yer almayacak.