Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın yarışmacının ayaklarını yaladı! İşte 'pes' dedirten görüntüler

ITV2’de yayınlanan flört programı Love Island (Aşk Adası) izleyenleri şoke etmeye devam ediyor. Her şeyin açık açık yaşadığı programda yaşananlar yok artık dedirtti. İngiltere’nin en çok konuşulan realite şovlarından olan Love Island'ın son bölümünde öyle şeyler oldu ki... Luca Bish ve Gemma Owen'ın yatak odası görüntüleri olay yarattı. Luca Bish, Gemma Owen'ın ayak parmaklarını yaladı.

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın yarışmacının ayaklarını yaladı! İşte 'pes' dedirten görüntüler

İngiltere’nin popüler evlilik programlarındna biri olan Love Island (Aşk Adası) yeni sezonunda da çiftlerin özel anlarını televizyon ekranına getirmeye devam ediyor. Yarışmacıların beraber kaldıkları villada cinsel ilişkiye girdikleri görüntülerin yayınlanmasıyla popüler olan yarışmanın son programında olanlar izleynleri şoke etti. 

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın yarışmacının ayaklarını yaladı! İşte 'pes' dedirten görüntüler - Resim : 1

Programda yaşanan her an sansürsüz olarak yayınlanıyor. Programın son bölümünde Luca Bish ve Gemma Owen'ın yatak odası görüntüleri olay yarattı.

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın yarışmacının ayaklarını yaladı! İşte 'pes' dedirten görüntüler - Resim : 2

Luca ve Gemma yatağa geçerek yakınlaşmaya başladı. Şoke eden anlar ise bundan sonra geldi. Luca Bish, Gemma Owen'ın ayak parmaklarını yaladı. Programı izleyenler şaşkına çevirdi. 

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın yarışmacının ayaklarını yaladı! İşte 'pes' dedirten görüntüler - Resim : 3