Lucas Torreira’nın menajerinden Galatasaraylıları kızdıracak sözler! Görüşeceği takımı açıkladı: “İş iştir randevuyu aldık”

Galatasaray’ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira’nın menajeri Pablo Bentancur, futbolcunun transferi için Lazio ile görüşeceğini açıkladı.

Lucas Torreira’nın menajerinden Galatasaraylıları kızdıracak sözler! Görüşeceği takımı açıkladı: “İş iştir randevuyu aldık”

Galatasaray’ın kazandığı şampiyonlukta en büyük sahibi olan isimlerden biri Arsenal’den 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Lucas Torreira oldu. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcunun talipleri de bulunurken menajeri Pablo Bentancur, açıklama yaptı.

Lucas Torreira’nın menajerinden Galatasaraylıları kızdıracak sözler! Görüşeceği takımı açıkladı: “İş iştir randevuyu aldık” - Resim : 1

"LAZİO İLE RANDEVUM OLACAK"

Bentancur, La Lazio Siamo Noi'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın Torreira'yı satmak gibi bir düşüncesi yok. Gelecek hafta tekliflerini dinlemek için Lazio ile bir randevum olacak” dedi.

Lucas Torreira’nın menajerinden Galatasaraylıları kızdıracak sözler! Görüşeceği takımı açıkladı: “İş iştir randevuyu aldık” - Resim : 2

"TEKLİFLERİ DİNLEYECEĞİZ"

Bentancur, Uruguaylı futbolcunun İtalya’yı sevdiğini altını çizerek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve lucas her zaman İtalya'yı sevmiştir. O satılık olmasa da iş iştir, randevuyu aldık. Lazio büyük kulüp, saygı duyuyoruz ve bu yüzden tekliflerini dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan uçuk bir bonservis ücreti gelmediği sürece Galatasaray'ın yıldız orta sahayı kesinlikle satmak istemediği biliniyor.

Galatasaray formasıyla 34 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu 1 asist yaptı.