Lüks otomobil saniyeler içinde alevlere teslim oldu! Yangını gören hemen cep telefonuna sarıldı

Mahmutbey-Yeşilköy Bağlantı Yolu Bağcılar mevkiinde seyir halinde ilerlerken saniyeler içinde alevlere teslim olan lüks otomobil şaşkınlığa neden oldu. Cayır cayır yana otomobili gören herkes cep telefonu ile o anları kayda aldı.

Lüks otomobil saniyeler içinde alevlere teslim oldu! Yangını gören hemen cep telefonuna sarıldı

Mahmutbey-Yeşilköy Bağlantı Yolu Bağcılar mevkiinde seyir halinde ilerlerken henüz tespit edilemeyen bir nedenle aniden alev alan otomobil şaşkınlığa neden oldu. Saniyeler içinde alevlere teslim olan lüks otomobil yangın sonrasında kullanılmaz hale geldi.

 ARAÇTA BÜYÜK ÇAPTA HASAR MEYDANA GELDİ

Yangın, saat 21.00 sıralarında Mahmutbey-Yeşilköy Bağlantı Yolu Bağcılar mevkiinde ilerleyen, Fikret K. kontrolündeki lüks otomobilin motor kısmında çıktı. Dumanları fark eden sürücü aracını emniyet şeridine çektikten kısa süre sonra otomobil yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yanan araç itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yangın nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. Yangı sonrası araçta büyük çapta hasar meydana gelirken, o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu ve araç kameralarıyla görüntülendi.

 

Lüks otomobil saniyeler içinde alevlere teslim oldu! Yangını gören hemen cep telefonuna sarıldı - Resim : 1