Maçın önüne geçen olay! 14 dakika önce oyuna girmişti... Hocası çıkarmak isteyince sinirden deliye döndü

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasında oynanan Samsunspor – Tuzlaspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Tuzlaspor’da 75.dakikada oyuna giren Bünyamin Yürür, 89.dakikada oyundan çıkarılmak istenince duruma tepki gösterip oyundan çıkmayı reddetti.

Maçın önüne geçen olay! 14 dakika önce oyuna girmişti... Hocası çıkarmak isteyince sinirden deliye döndü

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında lider Samsunspor sahasında Tuzlaspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip Awuku’nun attığı golle 1-0 yendi. Puanını 66’ya çıkaran Samsunspor, Eyüpspor ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 9'a çıkardı.

Maçın önüne geçen olay! 14 dakika önce oyuna girmişti... Hocası çıkarmak isteyince sinirden deliye döndü - Resim : 1

SAMSUNSPOR ADIM ADIM SÜPER LİG’E

Karadeniz ekibi, 2 haftasını hükmen galip geçeceği ligde kalan 3 maçtan 1'ini yenerse diğer sonuçlara bakmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyecek.

OYUNDAN ÇIKARMAK İSTEDİ

Keyifli maça Tuzlaspor cephesinde yaşanan kriz damga vurdu. Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Kemal Tavacı geride olan takımına müdahale etmek için 75.dakikada Muhammed Demirci'yi oyundan aldı, yerine ise Bünyamin Yürür oyuna girdi. Tavacı 89'da ise flaş bir kararla Bünyamin'i oyundan almak istedi.

Maçın önüne geçen olay! 14 dakika önce oyuna girmişti... Hocası çıkarmak isteyince sinirden deliye döndü - Resim : 2

OYUNDAN ÇIKMAYI REDDETTİ

4. hakem tabelayla Bünyamin-Giannelli Imbula değişikliğini gösterince Bünyamin Yürür kenara gelerek duruma tepki gösterdi. 14 dakika evvel sahaya sürülen 25 yaşındaki futbolcu oyundan çıkmak istemedi, böylece değişiklik de gerçekleşmedi. İmbula ise direkt soyunma odasına gitti.