Madonna'nın kızı soyundu!.. İşte sebebi...

Dünyaca ünlü yıldız Madonna'nın kızı Lourdes Leon, Miami'de düzenlenen sanat festivali Art Basel'de çıplak kadın ve erkeklerle simüle edilmiş bir çekimde soyunup öpüşmeye başladı.

Madonna'nın kızı soyundu!.. İşte sebebi...

Florida eyaletindeki Miami kentinde gerçekleşen önemli sanat etkinliklerinden biri olan Art Basel'e Madonna'nın kızı damga vurdu.

Lourdes Leon, Art Basel'de İspanyol markası için sahneye çıktı ve bir sahne için soyunup öpüştü.

Etkinlikte başta her şey oldukça sakin ilerlerken performans alanına sırayla gelen kişiler 1'er dakika dans ederek platforma çıktı.

Bunlardan kişiler arasında ise 23 yaşındaki model ve sanatçı Madonna'nın skandallarıyla tanınan kızı Lourdes Leon vardı.

Etkileyici şekilde dans ederek sahneye yürüyen Leon, onlarca dansçıyla aşk yaşadı. Lourdes Leon, Barcelonalı performans sanatçısı Carlota Guerrero ile birlikte yarı çıplak vaziyette sahneye çıktı. Onunla birlikte diğer dansçılarda bir anda sahneye atladı.

"Love Different 2020" (Farklı Sev 2020) isimli performans gösterisi sırasında kadın ve erkeklerden oluşan 30 kişilik bir gruba dahil olan 61 yaşındaki Madonna'nın kızı Lourdes Leon, etrafındaki onlarca dansçıyla aynı anda öpüşüp soyunmaya başladı. Dans gösterisi sosyal medyada tartışma yarattı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Lourdes Leon'un annesinin nüfusunu kullanarak Art Basel'de performans sergilediğini öne sürerken bazı kullanıcılar da genç yaşında bu tür başarılar elde etmesinden dolayı Lourdes Leon'u övdü.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları koreografisini Carlota Guerrero'nun yaptığı sanat performasının aşırı olduğunu söyleyerek eleştirdi.