Magazin dünyasında bu hafta, kim, kiminle, nerede görüntülendi?

Serdar Ortaç, 12. Kez sahne alarak bir rekora imza attığı Kuruçeşme Açıkhava’da bu sene son kez sevenleriyle buluştu.

Serdar Ortaç, 12. Kez sahne alarak bir rekora imza attığı Kuruçeşme Açıkhava’da bu sene son kez sevenleriyle buluştu. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun başrolünü paylaştığı “Gecenin Ucunda” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Tuba Ünsal, Etiler’deki bir AVM'de yakın dostu Ece Sükan’la karşılaştı. Ayaküstü sohbet eden ikili muhabirleri kırmadı ve beraber poz verdi.

Mustafa Ceceli Yenikapı’da düzenlenen Van Kültür Günleri Etkinliği kapsamında sahne aldı. Hayvansever kimliğiyle tanınan Ceceli sahne öncesi bir Van kedisini sevdi. Kendisine “Ailemizin düetisyeni” denildiğini belirten ünlü müzisyen genç isimlere verdiği destekle de tanınıyor. Mustafa Ceceli her konserinde olduğu gibi yine stil danışmanlığını eşi Selin İmer’in yaptığını söyledi.

Türk Kanser Derneği’nin çalışmalarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen “Ünlü Objeler Sergisi”nde aralarında Ebru Yaşar, Kenan Doğulu, Beren Saat, Funda Arar, Hamdi Alkan, Murat Boz ve Oktay Kaynarca gibi ünlü sanatçıların eşyalarına yer verildi. Sergi 31 ekim tarihine kadar görülebilecek. Türk Kanser Derneği başkanı Burak Duruman’ın ev sahipliğini yaptığı serginin açılışına Hamdi Alkan da katıldı.

Murat Boz, başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı “Rüyanda Görürsün” filminin Nişantaşı’nda yapılan final çekimlerinde muhabirlere poz verdi. Ünlü popçu, gizlilik sözleşmesi olduğu için filmle ilgili bilgi veremediğini belirtti.

Oyuncu kimliğiyle de tanınan ünlü balet Tan Sağtürk, yüzü olduğu dedorant markasının lansmanında soruları yanıtladı. Sağtürk, birçok şehirde bale okulu açtıklarını söyledi.

Ebru Akel, ayakkabı tasarım yarışmasını sundu. Ünlü sunucu şıklığıyla göz doldurdu.

Tuğba Özerk, ünlü müzisyen Aykut Gürel'in en sevdiği şarkılardan oluşan tribüt albümünün lansman şarkısı olan “Çalkala”ya klip çekti. Özerk klipte Freddy Mercury’nin siyah beyaz tulumundan esinlenerek hazırlanan derin bacak dekolteli kostümüyle dikkat çekti. Özerk, geçen günlerde 1,5 yıllık eşi Gökmen Tanaçar’la anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Çetin Altay, Levent’te kameralara takıldı. Ünlü oyuncu İstanbul’daki trafik ve taksi sorunu nedeniyle elektrikli scooter kullanmaya başladığını söyledi. Çetin Altay, eşi Gamze Altay’la boşanma aşamasında olduklarını açıkladı.

“Yargı” dizisinin Emir komiseri Uğur Aslan Ataşehir’deki bir mekânda sahne aldı. Aslan konserinin finalinde kendisini dinlemeye gelen aile dostları Bergüzar Korel’le düet yaptı.

Hakkında açılan dava nedeniyle bütün konser çalışmalarını askıya alan Gülşen, hakim karşısına çıkmadan önce geçen perşembe son kez karakola imza verdi. Yargı süreci tamamlanana kadar konuşmama kararı alan şarkıcı sessizliğini korudu. Cuma günü yapılan duruşmada şarkıcının yurt dışı çıkış yasağının devam etmesine karar verildi. 21 Aralık'a ertelenen duruşma sonrası mahkeme salonunun arka kapısından çıkış yapan Gülşen’in görüntüsünü çekmek için kapıyı zorlayan adliye muhabirleriyle şarkıcının menajeri Haluk Şentürk arasında kavga çıktı.

Bir mekan açılışına katılan Saba Tümer, üniversitelerde stand up gösterilerine başlayacağını açıkladı.

Bandırma Füze Kulübü filminin galası renkli anlara sahne oldu. Füze yapmak için yola çıkan bandırmalı gençlerin NASA’ya uzanan başarı öyküsünü anlatan filmin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş ile alina boz duygularını paylaştı. Filmin başrol oyuncularından Alina Boz galada annesi Olga Boz’la poz verdi. Filmin bir gün önce yapılan Ankara galasında Deniz Can Aktaş konuşurken rol arkadaşı Aslı Bekiroğlu’nun arkasında yapımcı Mustafa Uslu ve yönetmen Ömer Faruk Sorak’la konuşması sosyal medyada tepki çekti. Filmin oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil ile Mustafa Uslu, Bekiroğlu’na destek verdi.