Magazin dünyasında bu hafta kim, kiminle, nerede kameralara takıldı?

Atatürk'ün milli mücadele dönemi ve Samsun’a çıkışının anlatıldığı ‘Kurtuluş Yolu’ filminin teaserı yayınlandı.

Filmde, Mustafa Kemal Atatürk’e Ümit Cem Şenol, Zübeyde Hanım'a ise usta oyuncu Ayşen İnci hayat veriyor. Film Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’cü yılında vizyona girecek.

Tuğba Yurt Kıbrıs’ta sahne aldı. Ünlü şarkıcı son dönemde kendisinin de başına gelen seyircilerin sahneye telefon fırlatma akımını eleştirdi. Tuğba Yurt iptal edilen festival ve konserlere de tepki gösterdi.

“Avcı” kod adlı projeyle görüşen Uğur Güneş, özel hayatı hakkında açıklama yaptı.

Yasak Elma dizisinin Handan’ı Şebnem Dönmez, sette çok eğlendiklerini anlattı.

İyilik hareketi başlatan sunucu Buket Aydın, iş insanı Hakan Cengiz’le SMA’lı bir bebeğin ailesine ev vereceklerini duyurmuştu. Aydın seçilen aileyi açıkladı. Öte yandan Buket Aydın babasına ev hediye edeceklerini açıkladığı Göktuğ bebeği evine giderek ziyaret etti.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’yu buluşturan “Gecenin Ucunda” dizisinin kadrosunda yer alan Bestemsu Özdemir, Comtenporary İstanbul’daki sergileri gezdi.

75 yaşındaki usta sanatçı Selami Şahin senfoni orkestrası eşliğinde Harbiye Açıkhava’da sahne aldı. Şahin konser öncesi soruları yanıtladı. Selami Şahin her ay yeni bir şarkısını müzikseverlerle buluşturacağı açıkladı.

Ünlü komedyen Önder Açıkbaş, kasım ayında vizyona girecek olan “Hep Yek 5” filminden bahsetti.

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin Öke Hatun’u Öykü Gürman ile Seferiye Hatun’u Kayra Zabçı dizinin ilk bölüm izlemesinde soruları yanıtladı. Dizide Barış Arduç’un partnerini canlandıran genç yıldız Kayra Zabçı çok heyecanlı olduğunu söyledi.

“Amadeus” oyunun galasına katılan Serkan Çayoğlu, giyim tarzıyla ilgi odağı oldu. Yakışıklı oyuncu kıyafet seçimi konusunda eşi Özge Gürel’in de fikrini aldığını söyledi. Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan da “Amadeus” oyunun galasına katılan ünlü isimler arasındaydı. Atan’ın sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu’yla bir küs barışık, bir barışık giden ilişkisi geçen günlerde son bulmuştu.

Murat Dalkılıç’tan ayrılan oyuncu Sitare Akbaş, bir davette ortaya çıktı. Dalkılıç, yakın zamanda Sitare Akbaş’ın da tanıdığı model Çağla Boz’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Sitare Akbaş, Dalkılıç’la ilgili sitem dolu bir açıklama yaptı.

Bir içecek markasının yüzü olan Uraz Kaygılaroğlu’nu tanıtım gecesinde Üç Kuruş dizisindeki partneri Nesrin Cavadzade yalnız bırakmadı.

Türkiye turnesine çıkmaya hazırlanan ünlü popçu Berkay, kızları ve eşiyle bir kahvaltıcının önünde kameralara takıldı.

Birce Akalay, yaşlanma karşıtı bir kremin yüzü oldu. 38 yaşındaki oyuncu başrolünü Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’la paylaştığı “Kuş Uçuşu” adlı dijital dizinin ikinci sezon çekimlerinin kasım ayında başlayacağını söyledi.

Kubilay Aka, Serkay Tütüncü ve Furkan Andıç’ın yüzü olduğu bir deodorant markasının davetine Fırat Çelik, Didem Soydan, ünlü manken Şevval Şahin ile yeni sevgilisi Murat Kazancıoğlu da katıldı. Çağla Şıkel, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Bastık'ın eski eşi Tolga Akış’la partide beraber eğlendi. Şıkel çıkışta soruları yanıtsız bıraktı. Markanın yüzü olan Kubilay Aka ile Furkan Andıç mekandan beraber ayrıldı. Furkan Andıç’ın geçen günlerde bir spor giyim markasıyla anlaşma yapan sevgilisi Aybüke Pusat ise geceden tek başına ayrıldı.