Magazin dünyasını sallayan yasak aşk bombası! Doğuş'un imam nikahlı eşi mi var!?

Evli ve iki çocuk babası Doğuş'un imam nikâhlı eşi olduğunu iddia eden Esra Çömelek isimli kadın kendini, ''Doğuş bana, eşimle 'Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum dedi'' şeklinde ifade etti. Ünlü şarkıcı ise, hakkındaki yasak aşk ve dini nikah iddiasına ise sessiz kaldı.

Magazin dünyasını sallayan yasak aşk bombası! Doğuş'un imam nikahlı eşi mi var!?

Esra Çömelek isimli kadın, evli ve iki çocuk babası Doğuş ile bir süre ilişki yaşadıklarını ve dini nikâh kıydıklarını iddia etti, magazin dünyası sallandı. Ünlü şarkıcıyla çektirdikleri fotoğrafları da yayınlayan Çömelek, "Bir ara eşiyle tartışmıştı ve eşyalarını alıp bana geldi" açıklamasında bulundu.

Magazin dünyasını sallayan yasak aşk bombası! Doğuş'un imam nikahlı eşi mi var!? - Resim : 1

'Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme' programına çıkan Esra Çömelek ismindeki bir kadın, 9 yıldır sunucu Hoşkeden Hidayetkızı ile evli olan iki çocuk babası Doğuş ile yasak aşk yaşadıklarını hatta dini nikah kıydıklarını ileri sürdü.

''KISA SÜRE İÇİNDE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADIK''

Doğuş'la birbirlerinden çok etkilendiklerini ve kısa süre içinde aşk yaşamaya başladıklarını söyleyen Çömelek, şöyle konuştu: Biz Doğuş'la daha önceden tanışıyorduk, 2020'de karşılaştık. Bir gün arkadaşım, Doğuş ve onun menajeri benim evime geldi. Konuşurken eşini anlatmaya başladı. 'Anlaşamıyorum, mutlu değilim. Ayrılmak istiyorum ama ayrılamıyorum' dedi. Çocuklarına çok düşkün bir baba. Bana 'bu zamana kadar sen niye karşıma çıkmadın, seninle evlenirdim' demişti. Beni gördüğünde çok etkilenmiş sonra da görüşmeye başlayarak. Sonra sevgili olduk 3 ay birlikteydik. Bir ara eşiyle tartışmış eşyalarını alıp bana geldi. Sonra biz ertesi gün tartışınca ben onu evden yolladım ve 1 sene ortadan kayboldu. Doğuş'tan çok etkilendim.

"DOĞUŞ BANA 'KARICIĞIM' DERDİ"

"Doğuş ile birlikte doğum günü kutladıklarını hatta çektirdikleri fotoğrafları yayınlayan Esra Hanım, "Benim doğum günümü beraber kutladık. Eşi de bu ilişkiyi şu an öğrenmiştir. Doğuş bana 'karıcığım' derdi. Birbirimize aşık olmuştuk. Bana hep boşanacağını söyledi. Birkaç kez benim evimde kaldı. Ben Doğuş'u hala insan olarak çok seviyorum. Birbirimize hediyeler aldık. Bana iki tane altın yüzük ve pahalı bir çakmak almıştı. Hepsini çöpe attım sonra" şeklinde konuştu.

Magazin dünyasını sallayan yasak aşk bombası! Doğuş'un imam nikahlı eşi mi var!? - Resim : 2

"BANA SÜRPRİZ YAPTI, DİNİ NİKAH KIYDIK"

Esra Hanım bir süre aşk yaşadığı Doğuş ile dini nikah kıydıklarını da itiraf ederek sözlerine şöyle devam etti: "Eşi o dönem Doğuş'tan boşanmak için 1 milyon dolar istemiş. Bana söyledi ama sonra ne oldu bilmiyorum. Daha sonra eşinin yanına döndü. Doğuş'la dini nikah kıydık. Yanımıza menajeri ve benim 2 kız arkadaşım vardı. Ben dini nikah kıyacağımızı bilmiyordum bana sürpriz yaptı. Hocanın bu durumdan haberi yoktu ve sonra nikah kıyıldı. Neden boşanmadan nikah kıydığımızı sorduğumda da bana 'günah' dedi. El ele bile tutuşmazdı. Benim onunla görüşmeme nedenim boşanmamasıydı."

Magazin dünyasını sallayan yasak aşk bombası! Doğuş'un imam nikahlı eşi mi var!? - Resim : 3

BİR HAFTA ÖNCE EŞİ VE ÇOCUKLARIYLA PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Son aylarda hakkında boşanma haberleri çıkan Doğuş, 21 Ekim'de eşi ve çocuklarıyla bir pozunu yayınlayarak "9 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti ne güzel olduk evlatlarımızla" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, hakkındaki yasak aşk ve dini nikah iddiasına ise sessiz kaldı.