Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti!

Sık sık adı yakın arkadaşı İbrahim Demirkol ile aşk dedikodularına karışan Birce Akalay ile Serdar Bilgili'nin sık sık görüştükleri ve aralarında arkadaşlıktan öte bir durum olduğu iddia ediliyor. Güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda yine Serdar Bilgili ile Mardin tatilinde görüntülenmişti ve Bilgili'nin sadece arkadaşı olduğunu öne sürmüştü.

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti!

Yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile adı sık sık 'aşk yaşıyorlar' şeklinde anılan Birce Akalay, geçtiğimiz aylarda da Serdar Bilgili ile Mardin tatilinde görüntülenmişti. O karelerin ortaya çıkmasıyla ikilinin aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Akalay ise Bilgili'nin arkadaşı olduğunu söylemişti. Ancak magazin kulisleri ikilinin arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü konuşuyor.

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 1

Serdar Bilgili ile Birce Akalay'ın adı geçen yıl da birlikte anılmış; güzel oyuncu, "Serdar Bilgili, benim çok yakın bir arkadaşım, bir dostum" diyerek, iddiaları yalanlamıştı. Anvak kulisler bunun tam tersini konuşuyor.

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 2

Birce Akalay'ın yaptığı paylaşımdaki "Burada anahtarlar kapıları dışarıdan değil içeriden açmak içindir" ve "Kapılarımızı güven ve huzurla insanlara açabildiğimiz insanlara bıraktık" cümlesi yeni aşkın habercisi olarak yorumlanmıştı.

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 3

Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı söylenen oyuncu, katıldığı etkinlikte sessizliğini bozarak aşk iddialarını yalanlamıştı ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Serdar benim çok sevdiğim bir dostum ve arkadaşım. Bizlerin yanında bazı insanları gördüğünüz zaman yakıştırıyorsunuz. Yalnız bir insan olduğum için çok doğal. Menajer ve iletişim danışmanımdan haberin doğrusunu öğrenmelerine rağmen aşk haberlerini yapanlara kırgınım. Ben her zaman neyse onu söyledim, çekinmedim de gocunmadım da"

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 4

Sonrasında Bilgili'nin adı Defne Samyeli ile anılmıştı. Ancak şimdilerde magazin kulisleri bir kez daha Birce Akalay-Serdar Bilgili iddialarını konuşuyor. Uzun süredir adını aşk dedikodularından uzak tutan Serdar Bilgili'nin, son günlerde sık sık Birce Akalay ile görüştüklerini Bilgili'nin yakın çevresi teyit etti. 

 

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 5

Öte yandan hem Bilgili hem de Akalay evlilikler yaptı ve magazin gündemine damga vuran pek çok aşk yaşadı. Serdar Bilgili bir dönem Nazlı Çelik ile dünya evine girmişti.

Magazin gündemini sallayan aşk bombası! 'Arkadaşım' demişti! - Resim : 6