Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulmuştu! Şahmaran'ın oyuncusundan sitem üstüne sitem

Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulan Şahmaran dizisi bu sefer krizle gündeme geldi. Mahir Günşıray sitem üstüne sitem etti.

Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulmuştu! Şahmaran'ın oyuncusundan sitem üstüne sitem

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in rol aldığı Şahmaran’da kriz çıktı. Netflix’in sayfasında yapılan paylaşımı gören tecrübeli oyuncu Mahir Günşıray isyan etti. 

MAHİR GÜNŞİRAY İSYAN ETTİ

Şahmaran dizisinde rol alan Mahir Günşiray, dizinin tanıtımlarında Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in sürekli olmasından rahatsız oldu. Şahmaran’da oynayan Mahir Günşıray, “Bravo! 3 kişilik dizi yapmışsınız! Başarılarınız devamını dilerim" diyerek tepkisini gösterdi.

"AKILSIZ TANITIM TAKTİKLERİ..."

Netflix Türkiye hesabına yorum yazarak tepkisini gösteren Günşiray, “Bir film ya da dizi, çekim ekibi dışında oyuncu ekibinin işidir. Çağımızda - özellikle Türkiye'de- ucuz ve akılsız tanıtım taktikleri birkaç kişiyi ön plana çıkarıp başarı sağlamak amacında oluyor, oysa -en çok emeği ve başarısı olan başroldeki oyuncular dışında- tüm oyuncuları da tanıtmayı hedeflese işin kendisi de bundan büyük fayda görür. Ama sığ bakış açısı hakim" dedi.

Cinsel içerikli sahneleriyle çok konuşulmuştu! Şahmaran'ın oyuncusundan sitem üstüne sitem - Resim : 1