Mahkeme çıkışı tartıştığı kayınbiraderi tarafından başından vuruldu!

Adana'da eşi ile boşanma davasına giden Necmettin Çakmak (41), mahkeme çıkışı eşinin ailesi ile tartışmaya başladı. Evine doğru yol alan adam bir süre sonra aileyle tekrardan karşı karşıya geldi. Çakmak bu sefer çıkan tartışmada, kayınbiraderi tarafından başından vuruldu. Ameliyata alınan Çakmak'ın hayatı tehlikesi olduğu öğrenildi.

Mahkeme çıkışı tartıştığı kayınbiraderi tarafından başından vuruldu!

Bugün saat 15.00 sularında yaşanan olayda, Adana'nın Seyhan ilçesinde ikamet eden Necmettin Çakmak (41), eşi F.Ç. ile olan boşanma davasına katılmak üzere mahkemeye gitti. Duruşma sonrasında F.Ç., ile Çakmak arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen tartışmada taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdılar. Çakmak, bir süre sonra evine gitmek üzere otomobiline yöneldi.

Evine yol alan Çakmak, F.Ç.'nin ailesi ile Saydam Caddesi'nde tekrar karşılaştı. Yinelenen kavgada, Çakmak'ın ismi henüz öğrenilemeyen kayınbiraderi yanındaki silahla Çakmak'ın kafasına 1 el ateş etti. Ağır yaralanan adam kanlar içinde yere yığıldı, şüpheliler ise olay yerinden kaçtı.

Mahkeme çıkışı tartıştığı kayınbiraderi tarafından başından vuruldu! - Resim : 1

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Çakmak, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan adamın, hayati riskinin bulunduğu bildirildi. Kaçan şüphelilerin peşine düşen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otomobille olay yerinden kaçan 4 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

GEÇTİĞİMİZ SENE KAYINBİRADERİNİ YARALAMIŞ

Necmettin Çakmak’ın, geçtiğimiz sene yılında eşi ve ailesiyle tartıştığı, çıkan kavgada da kayınbiraderini bıçakla yaraladığı belirtildi. Çakmak’ın bu olay nedeniyle tutuklandığı, 4 ay önce de cezaevinden tahliye edildiği, eşinin ailesiyle aralarındaki husumetin sürdüğü öğrenildi.