Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok? Mahkum 31 Mart Perşembe neden yok? Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam yok mu?

Başrolünde Onur Tuna ve İsmail Hacısalihoğlu'nun bulunduğu Mahkum 16. bölüm bu hafta var mı, yok mu merak ediliyor. Fox Tv'nin sevilen dizisi Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok? Mahkum 31 Mart Perşembe günü yeni bölüm yayınlanması bekleniyordu. Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam yok mu?

Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok? Mahkum 31 Mart Perşembe neden yok? Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam yok mu?

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Fox Tv'de yayınlanan Mahkum dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı merak konusu oldu. Dizinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ve Fox Tv'nin internet sitesinde yeni bölüme dair bilgiler ve görüntüler yer almadı. Bunun üzerine kullanıcılar, Mahkum 16. bölüm bu hafta neden yok? ya da Mahkum 31 Mart Perşembe neden yok? gibi aramalar yapmaya başladı. Onur Tuna ve İsmail Hacısalihoğlu'nun başrolünde bulunduğu başarılı dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Mahkum yeni bölüm ne zaman, bu akşam yok mu? İşte, tüm detaylar...

MAHKUM 16. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Mahkum dizisinin 16. bölümünün 31 Mart bugün yayınlanıp yayınlanmayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat, yeni bölüm çekimleri yetişmeyen dizinin bu akşam ekranlara gelemeyeceği öğrenildi. Yeni bölüm fragmanı da yayınlanmayan dizinin geçen hafta da fragmanı dizi yayınlanmadan birkaç saat önce yayınlanmıştı. Bundan dolayı Mahkum dizisine ara verilmesi bekleniyordu. Ramazan bayramı haftası diziye 1 hafta ara verilmesi planlanılıyordu fakat bu hafta senaryoda bir kaç değişiklik yapılınca sahneler yeniden çekildi ve dizinin yeni bölümü yetişmedi.

MAHKUM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Büyük düellonun ortasındayken ortadan kaybolan Fırat ve Barış, iki tarafın da büyük kaygılar içerisinde kalmasına sebep olur. Köşe bucak aranmalarına... Sinyor'un ayak sesleri yaklaştıkça Barış'ın endişeleri de büyür. Bıçağı alan gizemli kişiden sonra Fırat için nihai kararı verir.

Kaynak: diziseti.tv