Mahsun Kırmızıgül Ece Binay gerçeği! Aldatma görüntüleri ortaya çıktı

52 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve senarist Mahsun Kırmızıgül’ün sosyal medyaya düşen yasak aşk videosu gündem oldu. 2016 yılında Ece Binay ile evlenen Mahsun Kırmızıgül'ün yasak aşk yaşadığını duyan eşi Ece Binay’ın Kırmızıgül'ü evden kovduğu iddia edildi.

2016 yılının Şubat ayında Los Angeles'ta hayatını birleştiren ve bu evlilikten Lavin adında bir kızları olan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay'ın evliliğinde 'yasak aşk' krizi çıktı.

 Ünlü çiftin evliliği tek celsede bitti! İşte 2022 yılında boşanan ünlü isimlerMagazin
Bir dönem yaptığı çapkınlıklarla adından magazin basınında sıkça söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, hayatını 6 yıl önce avukat Ece Binay ile birleştirmişti. Bu evlilikten bir çocuk sahibi olan Kırmızıgül'ün, genç bir kadınla çekilen samimi videosu sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Ece Biral, Mansun Kırmızıgül'ü evden kovdu

Görüntülerde genç kadının, dizine yatan Kırmızıgül'ün saçlarıyla oynadığı görülüyor. Ortaya çıkan yasak aşk videosunun ardından Kırmızıgül'ün ihaneti olay oldu. Mahsun Kırmızıgül'ün bir süredir ismi öğrenilemeyen genç kadınla yasak aşkını duyan eşinin, Kırmızıgül'ü evden kovduğu iddia edildi. Kaynak: Süperhaber

Oyuncu Nilgün Belgün'den 'Bergen' filmini eleştiren Mahsun Kırmızıgül'e göndermeMagazin
Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Çifte yakın bir kaynak ise Kırmızıgül karı kocanın arasının uzun süredir açık olduğunu belirtti.