"Bir zamanlar kedicikti" iddiası

Ünlü oyuncunun adı, geçmişte yaptığı televizyon programında kendilerine 'kedicik' denen aynı fiziksel özellikli kadınları toplayarak sohbet programları yapan Adnan Oktar'la anıldı. Oyuncunun Adnan Oktar'ın programına katıldığı iddia edildi.

"Bir zamanlar kedicikti" iddiası

Türkücülüğü bırakıp yönetmenliğe yönelen Mahsun Kırmızıgül’ün 'Mucize' filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun'un, onlarca suçtan cezaevinde olan Adnan Oktar'ın programına katıldığı ortaya çıktı.

Oyuncunun, bir zamanlar 'kedicikler' olarak hitap edilen kadınların arasında olduğu görüldü. Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Mucize’ filmiyle şöhrete kavuşan Seda Tosun’un yıllar sonra ortaya çıkan görüntüleri şaşkınlık yarattı.

Snob Magazin'in haberine göre; oyuncunun, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek” ve “birden fazla kişiyle birlikte ve silahla, cinsel saldırı” gibi onlarca suçtan 150 yıldan bin 365 yıla kadar hapsi talep edilen Adnan Oktar’ın programına katıldığı ortaya çıktı.Oyuncu, iki yıldır evli olduğu müzisyen Eymen Adalı’yla nikah masasına oturduktan sonra hiçbir projede yer almamıştı.

"Bir zamanlar kedicikti" iddiası - Resim : 2

Çift karşılıklı yaşanan anlaşmazlıklardan sonra eylül ayında evliliklerini bitirme kararı aldığını duyurmuştu. Evlendikten sonra sektöre ara veren oyuncu, “Yeni işlere bakıyorum. Sahne çalışmalarım da olacak” demişti.

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen oyuncu, Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Seda Tosun, Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunu. 'Mucize' filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.