Makas atan sürücü dehşet saçtı! 2 araca çarparak taklalar attı!

İstanbul Kağıthane'de yaşanan kazada, iki aracın arasından makas atarak geçmeye kalkan otomobil, kontrolden çıkarak refüje çarpmasının ardından taklalar attı. 2 araca çarpan otomobilin sürücüsü, hurdaya dönen otomobilinin içine sıkıştı.

Makas atan sürücü dehşet saçtı! 2 araca çarparak taklalar attı!

Dün saat 21.30 sularında Kağıthane İmrahor Caddesi’nde 34 NG 6099 plakalı lüks otomobili ile seyreden Doğanay K., sol ve sağ şeritte ilerleyen iki aracın arasından makas atarak geçmek istedi. O esnada kontrolü kaybeden sürücü K. her iki araca da çarparak, araçları sürükledi. Lüks otomobil, takla atarak refüje çıktıktan sonra durabildi.

Makas atan sürücü dehşet saçtı! 2 araca çarparak taklalar attı! - Resim : 1

ARACIN İÇİNE SIKIŞTI

Çarptığı iki aracı da kullanılamaz hale getiren sürücü, takla atan aracın içerisinde sıkıştı. Çevredeki sürücülerin yardımıyla araç içerisinden çıkartılan sürücü Doğanay K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer sürücüler ise kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu.. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma yaparken, hurdaya dönen araçlar çekici yardımıyla emniyet otoparkına kaldırıldı.

Makas atan sürücü dehşet saçtı! 2 araca çarparak taklalar attı! - Resim : 2

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.