Adem Büyük ve eşi Merve Büyük'ten zehir zemberek sözler

Malatyaspor'un forveti Adem Büyük, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Adem'in eşi Merve Büyük ise Instagram hesabından çok ağır sözler etti.

Adem Büyük ve eşi Merve Büyük'ten zehir zemberek sözler

Malatyaspor'un 1-0 kaybettiği Beşiktaş mücadelesinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Adem Büyük, maçın ilk yarısında her şeyin normal olduğunu ancak Sergen Yalçın ile hakem Halis Özkahya'nın arasında geçen diyaloğun ardından her şeyin değiştiğini ileri sürdü.

Hakemin kendilerini azarladığını, Beşiktaşlı futbolculara ise faklı konuştuğunu ifade eden Adem Büyük, "Kimse kimseyi azarlayamaz" dedi.

Adem Büyük ve eşi Merve Büyük'ten zehir zemberek sözler - Resim : 1

Adem Büyük'ün açıklamalarının ardından sosyal medyada gösterilen tepkiler artınca eşi Merve Büyük de Instagram hesabından açıklamalarda bulundu.

Merve Büyük, "Buradan bana yazıp eşime hakaret eden herkesle mahkemede görüşmek üzere! Adem'deki yüreğin yüzde 10'u yok hiç birinizde. Siz anca oturduğunuz yerden insanlara hakaret edip kendinizi tatmin eder, bir de ortalıkta erkeğim diye gezersiniz" diyerek ağır sözler sarf etti.