Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde bulunan konteynerda yangın!

Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde bulunan geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin büyümesiyle olay yerine gelen ekipler tarafından yangına müdahale edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülerek kontrol altına alındı.

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde bulunan konteynerda yangın!

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yakında bulunan Maltepe Belediyesi'ne ait su tankeriyle de müdahale edilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde bulunan konteynerda yangın! - Resim : 1 

Maltepe, Cevizli Mahallesi, Yavuz Selim Sokak'ta bulunan geri dönüşüm tesisinde işçilerin kaldığı 2 katlı konteynerde saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına ilk olarak tesisin yakınında bulunan su tankeriyle belediye ve tesis çalışanları müdahale edildi.

Maltepe'de geri dönüşüm tesisinde bulunan konteynerda yangın! - Resim : 2

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan 2 katlı konteyneri söndürmek için çalışma başlattı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından söndürülerek kontrol altına alındı. Yanan konteynerler, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamera görüntülerine de yansıdı. 2 katlı konteyner kullanılamaz hale gelirken itfaiye ve polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.