Man United Brentford canlı izle

Man United Brentford İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Man United Brentford maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Man United Brentford şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Man United Brentford canlı izle

Man United Brentford İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Man United Brentford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

MAN UNİTED BRENTFORD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 22:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

MAN UNİTED BRENTFORD CANLI İZLE

İşte Man United Brentford maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Man United Brentford mücadelesinde Chris Kavanagh düdük çalıyor.

Man United'da 4 eksik

Man United'da Paul Pogba, Luke Shaw, Harry Maguire ve Jadon Sancho sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Edinson Cavani, Fred ve Jesse Lingard'ın ise durumu şüpheli.

Brentford'da 5 eksik

Brentford'da ise Sergi Canos, Frank Onyeka, Mathias Zanka, Ethan Pinnock ve Saman Ghoddos sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Manchester United, Aralık 1946'daki 2-1'lik galibiyetinden bu yana ilk kez Brentford'ı bir lig maçında konuk edecek.

Mancester United ile oynadığı son altı resmi maçta galibiyet alamayan Brentford (1B 5M), son galibiyetini Şubat 1938'de FA Cup'ta aldı (2-0).

Deplasmanda oynadığı son 14 Premier Lig maçında kalesini gole kapatamayan Brentford, ligde devam eden en uzun serinin sahibi.

Cristiano Ronaldo, Premier Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son 18 maçta 24 golde pay sahibi oldu (18 gol & 6 asist). Portekizli yıldızın bu süreçte tabelayı değiştiremedi iki karşılaşmadan birindeki rakibi Brentford'dı.

Brentford formasıyla ilk maçına çıktığı mart ayından bu yana hiçbir oyuncu Christian Eriksen'den (13) daha fazla şut pası veremedi ve Danimarkalı orta saha bu süreçte ilk 11 çıktığı altı karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı (5G 1B).