Manavgat yangınında sinir krizi geçiren Tuğba Özay, kaybettiği atı Tarçın'ı paylaştı

Çiftliğinin bulunduğu Antalya Manavgat'ta yangın çıktığını öğrendikten sonra sinir krizi geçiren Tuğba Özay taburcu olur olmaz çiftliğindeki atının yanına koştu. Tuğba Özay'ın ölen atıyla paylaştığı fotoğrafı yürek parçaladı.

Manavgat yangınında sinir krizi geçiren Tuğba Özay, kaybettiği atı Tarçın'ı paylaştı

Sağlık durumu iyi olan Özay, yangından yayılan dumandan dolayı hayatını kaybeden atıyla bir fotoğrafını paylaşarak "Yaktığınız yerden yanacaksınız" dedi.

Ünlü manken Tuğba Özay, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 farklı noktada çıkan orman yangını sonrası sinir krizi geçirerek ben felç oldum diyerek feryat etmişti. 

Manavgat'ta çiftliği olan Özay, "Çiftliğimiz ve köyümüz yandı. Beni hastaneye kaldırdılar. Felç geçirdim" diyerek sevenlerini korkutmuştu. Tedavisinin ardından çiftliğine geçen Özay, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşadıklarını anlattı. Manavgat yangınında sinir krizi geçiren Tuğba Özay, kaybettiği atı Tarçın'ı paylaştı - Resim : 1

Manavgat yangınında sinir krizi geçiren Tuğba Özay, kaybettiği atı Tarçın'ı paylaştı - Resim : 2

"Herkes iliklerine kadar hissetsin istedim"

Instagram hesabından çiftliğin çevresine kadar gelen yangınlarda dumandan zehirlenerek hayatını kaybeden atıyla bir fotoğrafını paylaşan Tuğba Özay, şu ifadeleri kullandı: "Normalde yayınlamazdım ama yangının acısını herkes ama herkes iliklerine dek hissetsin istiyorum. 2007'de büyük bir yangın felaketi yaşamıştık ve 14 yıl sonra daha da büyüğünü yaşadık. Manavgat halkı üç gündür uyumuyor. Manavgat halkı elektriksiz , susuz. Manavgat halkının evleri, tarlaları, hayvanları, işyerleri yandı. Manavgat halkının ciğerleri yandı, yürekleri yandı."

"Yaktığınız yerden yanacaksınız"

"Ormanlarımız, köylerimiz, vatanımız yandı. Geçen sene fotoğraftaki Tarçın ile çok eğlenceli videolar çekip yayınlamıştım. Aradan 1 sene geçti ve Tarçın'ın ciğerleri yangının yaydığı karbonmonoksite dayanamadı. Bu şerefsizliği, alçaklığı, hainliği yapanlar, memlekete duyarsız olanlar, mahalle yanarken gülme, eğlenme derdinde olan soysuzlar elbette ki Tarçın'ın gittiği cennette yer bulamayacaklar. Çünkü onlar hem yaşarken hem de öldükten sonra yanacaklar. Yaktığınız yerden yanacaksınız!"