Manavgat'ta yürek hoplatan yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yer alan, ekmek yapmak ve malzeme koymak için kullanılan bir depoda yangın çıktı. Yangının depoda yapılan ekmeğin ateşinin söndürülmemesi üzerine çıktığı düşünülüyor.

Manavgat'ta yürek hoplatan yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir evin önünde bulun depo alev alev yandı. Çıkan yangında depodaki malzemeler ve deponun bitişiğinde bulunan bir eve ait oda yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. 

YANGIN BÜYÜK KORKUYA NEDEN OLDU

Yeniköy Mahallesi'nde Ramazan Yılmaz isimli vatandaşın evinin bitişiğinde bulunan ve malzemelerin konulduğu depo olarak kullanılan yapıda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangının alevleri gecenin karanlığını aydınlatırken, olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipler sevk edildi.

YANGIN DEPODA YAPILAN EKMEĞİN ATEŞİNİN SÖNDÜRÜLMEMESİ SONUCU ÇIKTI  İDDİASI

İtfaiyenin müdahalesi sonucunda söndürülen yangının, aynı zamanda ekmek yapılan depoda yapılan ekmeğin ardından ateşin söndürülmemesi sonucunda çıktığı iddia edildi.
Yangında, yanan depo içerisinde bulunan ağaç motoru, klima ve ot biçme motorunun yanı sıra deponun üzerinde çardak olarak kullanılan ağaç yapı ile ailenin oturduğu evin bir odası yandı.

 

Manavgat'ta yürek hoplatan yangın - Resim : 1