Manchester maçının yıldızı Ziyech, Hollanda basınına konuştu! “Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum”

Galatasaray’ın Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu ifade etti. Ziyech, “Galatasaray için futbol oynarken eğleniyorum. Futboldan yeniden keyif almaya başladım. Galatasaray'da yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum” dedi.

Manchester maçının yıldızı Ziyech, Hollanda basınına konuştu! “Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum”

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.hafta müsabakasında 3-1 geriye düştüğü Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Maça 2 gol, 1 asistle damga vuran Galatasaray’ın Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech, Hollanda basınında Voetbal International’e açıklamalarda bulundu.

Manchester maçının yıldızı Ziyech, Hollanda basınına konuştu! “Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum” - Resim : 1

"YENİDEN ÇİÇEK AÇTIĞIMI HİSSEDİYORUM"

Galatasaray’da mutlu olduğunu ifade eden Ziyech, "Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim olabiliyorum, eskiden olduğu gibi. Yeniden geliştiğimi hissedebiliyorum” dedi.

"GALATASARAY'DA ESKİ ZIYECH OLDUĞUMU HİSSEDİYORUM"

Ziyech, "Galatasaray için futbol oynarken eğleniyorum. Futboldan yeniden keyif almaya başladım.Galatasaray'da yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Manchester maçının yıldızı Ziyech, Hollanda basınına konuştu! “Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum” - Resim : 2

"AJAX BENİ GERİ ALMAYI DENEDİ"

Ajax’ın geçen sezon kendisini transfer etmeye çalıştığını kaydeden Ziyech, “Ajax, beni geçen sezon geri almayı denedi ama sonra kiralamaya döndüler. Sonra her şey durdu. Ajax'a yardım etmek isterdim, geri dönmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, beni sadece kiralamak istediler. O noktada benim için bu transfer artık gerçekleşemezdi” şeklinde konuştu.

"BİR NOKTADA SABRIM TÜKENDİ"

Chelsea’den ayrılma sürecine değinen Ziyech, “Chelsea'de 3 tane kadro kuracak kadar iyi oyuncular vardı. Bir noktada sabrım tükendi. Geçen sene, Fas ile harika bir Dünya Kupası oynadım, çok formdaydım. Dünya Kupası sonrası Chelsea'ye geri döndüm ve oynatılmadım. 'Bana biraz daha sabret' dediler. Fakat, sabrım bitmişti bir kere…” dedi.