Ronaldo 6 milyon sterlinlik evini değiştirdi! Sebebine inanamayacaksınız

Dünya ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Manchester’da kırsal bölgedeki 6 milyon pound değerindeki lüks evine taşınmıştı. Fakat yıldız futbolcu bölgeye yakın bir yerden gelen koyun seslerinden rahatsız olunca çareyi taşınmakta buldu.

Ronaldo 6 milyon sterlinlik evini değiştirdi! Sebebine inanamayacaksınız

Manchester United'ın yeni transferi Cristiano Ronaldo, taşındığı evin bulunduğu bölgeden gelen koyun seslerinden rahatsız olarak 3 milyon pound’luk yeni evine taşındı.

Geçtiğimiz hafta Manchester’a taşınan yıldız futbolcu Ronaldo 27 yaşındaki eşi Georgina Rodriguez ve dört çocuğuyla birlikte koyunların gürültüsünden ve güvenlik güvenlik sorunları yüzünden kısa süre sonra taşındı.

The Sun'da yer alan habere göre oyuncuya yakın bir kaynak şu açıklamalarda bulundu: "Ronaldo’nun taşındığı ilk ev güzeldi ama kırsal bir bölgedeydi. Sabahları koyunların otlanmaya geldiklere yere çok yakındı ve dolayısıyla sesler rahatsız edici olabiliyordu.

Ronaldo, gerçekten bir profesyonel. Maçların ardından dinlenmeyi son derece önemsiyor. Bu yüzden evden taşınmanın en iyi çözüm olacağına karar verdi."

Ronaldo'nun Cheshire'daki yeni evinde bir havuz, sinema odası ve 17 milyon sterlinlik süper arabalarından bazıları için dört arabalık garaj bulunuyor.