Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için! Yetkililer uyardı, çok ani gelecek cam pencere titreyecek... Olası tehlikelere karşı herkes önlem alsın

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için. Yetkililer önemle uyardı. Yaşanabilecek olası kaza ve tehlikelere karşı herkes önlemini alsın. Cam pencere fena titreyecek.

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için! Yetkililer uyardı, çok ani gelecek cam pencere titreyecek... Olası tehlikelere karşı herkes önlem alsın

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için tek tek verildi. Yaşanabilecek olası olumsuzluklara karşı yetkililer önemle uyardı. Durum çok ciddi. Cam pencere çok fena titreyecek.

MANİSA İÇİN UYARI GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, "İl genelinde güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/s) esmekte olan rüzgarın bugün akşam saatlerinden, yarın (24.04.2024 Çarşamba) akşam saatlerine kadar il genelinde güney ve güneybatıdan yer yer fırtına (70-80 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir.

Fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için! Yetkililer uyardı, çok ani gelecek cam pencere titreyecek... Olası tehlikelere karşı herkes önlem alsın - Resim : 1

 

DENİZLİ İÇİN UYARI VERİLDİ

 

Denizli ve bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezinden yapılan son değerlendirmelere göre; Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illeri bölgesinde bugün akşam saatlerinden itibaren beklenen rüzgarların, güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kale ilçesi ve il genlinde hasarlara yol açan fırtınanın neden olabileceği ulaşımda aksamalar, çatı uçması, iç kesimlerde toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için! Yetkililer uyardı, çok ani gelecek cam pencere titreyecek... Olası tehlikelere karşı herkes önlem alsın - Resim : 2

MUĞLA İÇİN RESMİ UYARI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, bugün akşam saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerinden itibaren, Muğla çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına (40-60 km/saat, kısa süreli 70-80 km/saat) bekleniyor. Fırtınayla birlikte ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

 

Manisa, Denizli ve Muğla bu uyarı hepiniz için! Yetkililer uyardı, çok ani gelecek cam pencere titreyecek... Olası tehlikelere karşı herkes önlem alsın - Resim : 3