Manisa FK 19 Mayıs Stadı'nı bekliyor

Manisa’da tadilat çalışmalarına başlanan 19 Mayıs Stadı’nda geri sayım devam ediyor. Trendyol 1'inci Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, sezona Mümin Özkasap Stadı'nda başlayıp, ardından bu statta maçlarını oynayacak.

Manisa FK 19 Mayıs Stadı'nı bekliyor

Manisa’da tadilat çalışmalarına yeniden başlanan 19 Mayıs Stadı'nın Aralık 2023'te tekrar kapılarını açması beklenirken, kentin Trendyol 1'inci Lig'deki temsilcisi Manisa Futbol Kulübü, sezona Mümin Özkasap Stadı'nda başlayıp, ardından bu statta maçlarını oynayacak. Uzun süredir stadyum sıkıntısı çeken siyah-beyazlılar, taraftarına açıklama yaptı.

Manisa FK'nın stat açıklamasında, "Stadyumda yapımı devam eden işler; aydınlatma direklerinin montajı, Spil ve Gediz tarafı kale arkası tribünlerinin koltuk montajı, skorboard montajı, çevre düzenlemesi ve Passolig sisteminin entegre edilmesi şeklindedir. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği ikinci ihaleyi alan müteahhit firma iş tesliminin 2023 yılı aralık ayı olduğunu ancak yoğun talebimiz doğrultusunda bu tarihten önce işi teslim edeceğini taahhüt etmiştir. Bu duruma bağlı olarak Manisa Futbol Kulübümüz, 2023-2024 sezonunu Mümin Özkasap Stadı’nda açacak ve Manisa 19 Mayıs Stadı tamamlanır tamamlanmaz da yeni stadyumuna geçecektir" ifadeleri yer aldı.