Manisa ve Çanakkale hattından takviye geldi. Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'ya acil uyarı. Vitesi 3'e takacak

Meteoroloji sitesi Hava City tarafından Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'ya yönelik acil uyarı yapıldı. Vitesi 3'e takacak. Yeniden etkisini artıracak.

Manisa ve Çanakkale hattından takviye geldi. Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'ya acil uyarı. Vitesi 3'e takacak

Marmara bölgesinde sabah saatlerinden bu yana etkisini sürdüren yağmurlar, bir kez daha vites artıracak. Meteorolojik kaynaklar tarafından paylaşılan son bilgilere göre Manisa ve Çanakkale hattından takviye geldi.

Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'nın da dikkatli olması gerekiyor. Yağmur yeniden vitesi 3'e takacak. 

Hava City'den yapılan paylaşımda da şu ifadeler kullanıldı: 

"Meteorolojik Uyarı ! #İstanbul 'da kesilmeye yüz tutan yağışlara hem Marmara Denizi üzerinden hem Manisa Çanakkale hattından takviye geliyor. #yagmur Balıkesir Tekirdağ Bursa Yalova Kocaeli ve Sakarya'da bir kaç saat içinde tekrar vites artıracak!"

PAZAR GÜNÜ ETKİSİNİ KAYBEDECEK 

Öte yandan meteorolojik kaynaklardan pazar gününe yönelik de açıklama geldi. Bu haber sadece cumartesi günü gece saatlerini kapsamıyor. Pazar sabah saatlerinden itibaren de Batı bölgesindeki illerimizde yağmurlarda durulma bekleniyor. Havalarda ise gözle görülür bir ısınma olmayacak. 

Manisa ve Çanakkale hattından takviye geldi. Balıkesir, Tekirdağ, Bursa, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'ya acil uyarı. Vitesi 3'e takacak - Resim : 1