Manisa'da kazmasını küreğini alan oraya gitti. Tam 400 tanesini toprakla buluşturdular

Manisa'ya bağlı Sarıgöl ilçesindeki mahallede kazmasını küreğini alan oraya gitti. Orman Haftası dolayısıyla Alemşahlı Mahallesinde tam 400 adet fıstık çamı fidanı toprakla buluşturuldu.

Manisa'da kazmasını küreğini alan oraya gitti. Tam 400 tanesini toprakla buluşturdular

Sarıgöl'ün Alemşahlı Mahallesi Dedenin yanı mevkiinde düzenlenen bir törenle 400 adet fıstık çamı toprakla buluştu. Orman Haftası nedeniyle düzenlenen fidan dikme törenine Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Akar, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan, daire amirleri, Alemşahlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Ur ve Alemşahlı İlkokulu öğrencileri katıldı.

Manisa'da kazmasını küreğini alan oraya gitti. Tam 400 tanesini toprakla buluşturdular - Resim : 1

TOPRAKLA BULUŞTURDU

Törende ormanın önemi hakkında bilgiler veren Sarıgöl İlçe Orman İşletme Şefi Mustafa Kaya daha sonra fidan dikiminin nasıl yapılması gerektiğini anlattı. Öğrencilerin okudukları şiirlerle renklenen programda öğrenciler ve davetliler birlikte 400 adet fıstık çamı fidanını toprakla buluşturdu.

Manisa'da kazmasını küreğini alan oraya gitti. Tam 400 tanesini toprakla buluşturdular - Resim : 2

TÜM BAKIMLARI YAPILACAK

Alemşahlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Ur, mahallelerine dikilen fidanların yetişip ağaç olan kadar tüm bakımlarını yapacaklarını söyledi.

Manisa'da kazmasını küreğini alan oraya gitti. Tam 400 tanesini toprakla buluşturdular - Resim : 3