Manisa'da yaşayan arıcınnın başı dertte, her şey yaptı yine de kurtulamadı... 25 kovanın tamamını telef ettiler

Manisa'da yaşayan arıcının başı onlarla dertte. Arıcılıkla uğraşan 51 yaşındaki Murat Akçasoy, kovanlarına dadanan arı kuşlarından kurtulmak için her şeyi yaptı ancak sürüler halinde gelen arı kuşları, 25 kovanın tamamını telef etti.

Manisa'da yaşayan arıcınnın başı dertte, her şey yaptı yine de kurtulamadı... 25 kovanın tamamını telef ettiler

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Emcelli Mahallesi'nde 50 tanesi bankadan sigortalı 150 kovanla arıcılıkla uğraşan tek kişi olan Murat Akçasoy, "Bu yıl arı kuşları kovanlara dadandı. 25 kovanı kısa sürede telef ettiler. Sigortaya müracaat ettim geldiler, incelediler, rapor tuttular. Sigortadan gelecek sonucu bekliyorum" dedi.

Manisa'da yaşayan arıcınnın başı dertte, her şey yaptı yine de kurtulamadı... 25 kovanın tamamını telef ettiler - Resim : 1

"KOVANLARIMI KURTARAMADIM"

Emcelli Mahallesi'nin eski yerleşim yerinde kovanlarının olduğunu belirten Murat Akçasoy, "İzin alarak ayarlı ses çıkaran bir düzenek yaptım. Buna rağmen arı kuşlarından kovanlarımı kurtaramadım" diye konuştu.

Manisa'da yaşayan arıcınnın başı dertte, her şey yaptı yine de kurtulamadı... 25 kovanın tamamını telef ettiler - Resim : 2