Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adayını açık açık söyledi! Temel atma töreninde konuştu: Temennimiz Cumhurbaşkanı olarak teşrifiniz

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, temel atma töreninde yaptığı konuşmada cumhurbaşkanı adayını açık açık ilan etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Batıkent'e kazandırılacak yeni rekreasyon alanı için çalışmalara başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı açılış ve temel atma töreninde konuştu.

"AÇILIŞINA CUMHURBAŞKANI OLARAK TEŞRİF EDERSİNİZ"

Açılış ve temel atma töreninde kürsüye çıkan Yavaş Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, ''İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz” ifadelerini kullandı.

Törende konuşan Mansur Yavaş sözlerinin devamında, “Kadınlar lokali, spor tesisi, seyir alanı, gençlik merkezi, ekolojik tenis kortları, bisiklet yolları ve çocuk oyun alanları bu projede yer alacak. Ama gördüğünüz gibi ticari hiçbir şey yok Sayın Genel Başkanım. Parklar halkındır. Tamamen halka açık, kendi piknik sepetleriyle birlikte gelip istedikleri gibi buradan yaralanacaklar. Şeffaf ihale sonucunda emsallerin 3’te 1’i fiyatına, sözleşme bedeliyle bu yıl içerisinde inşallah buranın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Yavaş’ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri ayakta alkışlandı.