Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ile görüşecek! İşte toplantıda iletecekleri talep...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesini istemediklerini belirtmesinin ardından masayı terk etmişti. Akşener, Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istediği iki isim olan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşecek. İşte iki ismin ileteceği talep...

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ile görüşecek! İşte toplantıda iletecekleri talep...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Millet İttifakı'ndan ayrıldığına ilişkin açıklaması sonrası CHP MYK, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı. Genel merkezdeki toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 6 Mart Pazartesi günü Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı belli olacaktı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün yaptığı basın toplantısında 5 siyasi partinin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiklerini, kendilerinin ise kamuoyunun çağrılarını dikkate alarak bu talebi kabul etmediklerini söyledi. Akşener böylece 6'lı masayı terk etti. Akşener aday olarak gösterdiği İmamoğlu ve Yavaş ile görüşecek. İki isim taleplerini iletecekler.

YAVAŞ VE İMAMOĞLU TALEPLERİNİ İLETECEKLER

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. CHP'den yapılan açıklamaya göre "Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler." denildi.