Mansur Yavaş otobüs krizinde resti çekti! "Ya bize satın ya da gidip başka iş yapın"

CHP Ankara İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresi'nde konuşan Mansur Yavaş, bir süredir devam eden otobüs krizine yönelik açıklamalarda bulundu. Resti çeken Yavaş, "Otobüslerin hepsini ya bize satın ya da gidip başka iş yapın" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş otobüs krizinde resti çekti! "Ya bize satın ya da gidip başka iş yapın"

CHP Ankara İl Başkanlığının 38. Olağan Kongresi'nde konuşan Mansur Yavaş, bir süredir devam eden otobüs krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"YA BİZE SATIN YA DA GİDİP BAŞKA İŞ YAPIN"

"Otobüslerin hepsini ya bize satın ya da gidip başka iş yapın. Bu halka zulüm etmeye kimsenin hakkı yoktur” diyen Yavaş, yaklaşan yerel seçimler hakkında ise; hedeflerinin yüzde 60'ı bulmak olduğunu kaydetti.

Halk otobüslerinin Ankaralı yolcuları mağdur ettiğini de ifade eden Yavaş, halk otobüslerinden belediye desteğinin çekilmesinin bu destek için istenen kredinin belediye meclisi tarafından bekletilmesi olduğunu söyledi. Kredi çıkmayınca otobüslere indirimli binme hakkı olan yolcuların kanuna aykırı biçimde taşınmadığını kaydeden Yavaş, halk otobüslerini işletenlere seslendi ve “Otobüslerin hepsini ya bize satın ya da gidip başka iş yapın. Bu halka zulüm etmeye kimsenin hakkı yoktur” dedi.