İki ailenin kavgasında kan döküldü! Köye giriş-çıkış kapatıldı

Mardin'de iki aile arasında çıkan silahlı kavgada biri ağır dört kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından jandarma ekipleri köye giriş ve çıkışları kapattı.

İki ailenin kavgasında kan döküldü! Köye giriş-çıkış kapatıldı

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı kırsal Adaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve silahlı kavgaya dönüştü. Kalaşnikof marka uzun namlulu silahların da kullanıldığı çatışmada S.T. (46), S.A. (22), İ.A. (22) ve E.T. (18) yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Silah sesleri çevrede endişe yaratırken ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan S.A.’nın hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞ KAPATILDI
Mahallede güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin olay ile ilgili başlattığı incelemede 3 şüpheli gözaltına alındı. Taraflar arasında gerginlik yaşanırken yeni bir olay yaşanmaması için jandarma ekipleri tarafından mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Silahlı kavga ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.