Bir dizi için daha yolun sonu göründü

Show TV'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi Arıza bir dizinin daha sonunu getirdi. ATV'nin büyük umutlarla yayına soktuğu Maria ile Mustafa ya gün değiştirecek ya da final yapacak.

Bir dizi için daha yolun sonu göründü

Son zamanlarda yaptığı iddialı yapımlarla rakiplerine kök söktüren kanal Show TV'nin son bombası Arıza pazar günü karşısındaki tüm rakiplerini ezdi geçti. Günü en çok izlenen  yapım olarak bitiren Arıza ATV'nin 'belası' oldu Maria ile Mustafa'nın fişini çektirdi. 

4. bölümü ile pazar akşamı ekrana gelen dizinin başrollerinde genç yetenekler Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan var. Ayrıca dizinin kadrosunda  Ahmet Mümtaz Taylan ve Levent Can gibi isimlerde oyunculukları ile alkış topluyor.  

 Kendi halinde bir hayat süren ve mert bir adam olan taksici Ali Rıza (Tolga Sarıtaş) ile karanlık dünyanın güçlü patronlarından birinin kıymetli kızı Halide'nin (Ayça Ayşin Turan) yollarının keşişme hikayesinin anlatıldığı dizi ilk bölümden sosyal medyanın diline düştü. 

 Dizinin ilk bölümündeki bir sahne ise ekran başındakileri ve Vanlı vatandaşları kızdırmıştı. Dizide Van için 'dağ başı' ifadesinin kullanılması sosyal medyada günlerde konuşulmuş ve tepki mesajları yağmıştı. Show TV'nin dizinin o sahnesi kaldırmıştı. 

İlk bölümü sıkıntılı da olsa dizi daha yayınlandığı hafta pazar günlerine adını yazdırdı. Karşısında TRT 1'nin Tövbeler Olsun'u, ATV'nin Maria ile Mustafa'sı olması rağmen tüm rakiplerini solladı ve bu hafta da reyting listesinin zirvesine oturdu. 

ATV'nin büyük umutlarla yayına soktuğu, fragmanını haftalar önce döndürmeye başladığı dizisi Maria ile Mustafa maalesef bekleneni karşılamadı ve final bayrağını çekti. 

Pazar akşamları ilk 10'a girmeyi başaramayan dizi için iki ihtimal var. Dizinin önce yayın günü değişecek. Eğer bu da reytinglerde etkisi etmezse dizinin stok bölümleri yayınlanacak ve ekran macerası sona erecek.