Markette aldıklarını kasaya götüren kadın, taktik yapmak istedi ancak ava giderken avlandı. Kurnaz kasiyerin cevabı hayrete düşürdü. Sizce kim haklı

Markette aldıklarını kasaya götüren kadın, taktik yapmak istedi ancak ava giderken avlandı. Kadının yaptıkları kayda alındı. Kasiyer adam ile birlikte tüm izleyenler de şaşkına döndü. Kurnaz kasiyerin cevabı hayrete düşürdü. Kadının yaptığından çok daha dikkat çekiciydi. Sizce kim haklı diye paylaşılan video binlerce kez izlendi.

Markete giden kadının yaptıkları kayda alındı. Kasada bulunan kasiyer adam ile birlikte tüm izleyenler de şaşkına döndü. Kasiyer adam ise kadının yaptığını görünce çok ilginç bir karşılık verdi. Kadının yaptığından çok daha dikkat çekiciydi.

POŞETİN İÇİNE KIRDI

Aldığı mandalina ve yumurta ile kasaya geldi. Kasanın üzerinde bulunan bantta önce mandalinalarını bir güzel soyup poşete doldurdu. Kabuklarını da kasanın kenarına bıraktı ve kasiyerden kabukları soyulmuş mandalinaları tartmasını istedi. Kadın, kendince mandalinalara daha az para ödemek için ağırlık yaptığını düşündüğü kabuklarını soyarak kasadan geçirdi. Ancak uyanık kasiyer, kadının bu davranışa tepki olarak öyle bir şey yaptı ki. O anlarda hem kadın, hem de görüntüleri izleyenlerin ağzı açık kaldı. Kabuksuz mandalinayı kasadan geçirdikten sonra sıra yumurtalara geldi. Yumurta paketinin kapağını açan adam, yumurtaları tek tek poşetin içine kırıp kadına verdi. Kadın ise ağzı açık kasiyer adama bakakaldı.