Markette yumruklu kavga! '1.5 TL' yüzünden birbirlerine girdiler!

İstanbul Esenyurt’ta bir markette, market sahibi ile müşteri arasında bankanın aldığı '1.5 TL' komisyon ücreti nedeniyle, kavga çıktı. Çıkan kavgada, yumruklar havada uçuşurken, o anlar kameraya yansıdı. İşte detaylar...

İstanbul Esenyurt'ta bir markette, 1.5 TL 'lik komisyon ücreti yüzünden yumruklu kavga yaşandı. Çıkan kavgada, müşteri, market sahibine yumruklarla saldırdı. 

Markette yumruklu kavga! '1.5 TL' yüzünden birbirlerine girdiler! - Resim : 1

MARKET SAHİBİNE YUMRUKLU SALDIRI!

Olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt Çınar Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre markete gelen şahıs, bisküvi ve bir paket sigara istedi. Ödemeyi kart ile yapan adam fişine bakarak 1.5 TL fazla ödediğini fark etti. Durumu market sahibi Nihat K.’ye sorduğunda ise bankanın komisyon aldığı cevabını aldı. Bir süre ikili arasında tartışma yaşanmasının ardından şahıs sinirlenerek market sahibine yumruklarla vurmaya başladı.

DÜKKANI ADETA BİRBİRİNE KATTILAR!

Markette yumruklu kavga! '1.5 TL' yüzünden birbirlerine girdiler! - Resim : 2

Çıkan kavgada markete ortalık karışırken taraflar birbirini adeta yerden yere vurdu. Dükkana giren vatandaşlar tarafları ayırırken şahıs dükkandan ayrılarak uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLDU!

Kavga sonrası yüzü kanlar içinde kalan Nihat K., tedavisinin ardından durumu polis ekiplerine şikayet etti. Yaşanan tartışma ve kavga anları ise marketin güvenlik kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.