Marketten süt ve peynir almaya gelenler, rafların önünde gördükleri manzaraya inanamadı... Can havliyle geri çekildiler

Süper market müşterileri, mağazaya girdiklerinde şoke eden bir görüntüyle karşılaştı. Koridorlarda gezinen bir at gören müşteriler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bebek mamaları reyonunda uzunca bir süre kalan atı gören müşteriler telefonlarına sarılıp atın fotoğraflarını çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere yüzlerce esprili yorum geldi.

Marketten süt ve peynir almaya gelenler, rafların önünde gördükleri manzaraya inanamadı... Can havliyle geri çekildiler

Galler'in Cardiff şehrinde bulunan bir süper markete gelen müşteriler hayatlarının şokuyla karşılaştı. Süper market koridorlarında gezen at herkesi şaşkına çevirdi. Atın marketteki rafları incelediği görüntüler, hayrete düşürdü. Müşteriler, ilk girdikleri anda inanamasalar da gerçekten market koridorunda duran bir at vardı. Gözlerinin yanılmadığını fark eden müşteriler telefonlarına sarıldı ve marketin içinde gezinen atın fotoğraflarını çekmeye başladı. 

Marketten süt ve peynir almaya gelenler, rafların önünde gördükleri manzaraya inanamadı... Can havliyle geri çekildiler - Resim : 1

BEBEK MAMASI REYONUNDA GEZİYORDU

Wales Online'ın bildirdiğine göre , siyah beyaz midilli , Pengham Green bölgesindeki mağazanın etrafında birkaç dakika koştuktan sonra personel sonunda onu dışarı çıkardı. Çiftlik hayvanı, bebek maması bölümünü kontrol etmek için havuçları atladı ve bunun yerine peksimetlere meraklı şaşkın seyirciler tarafından yakalandı.

MARKETE NASIL GİRDİĞİ MERAK EDİLDİ

Aynı anda binada yiyeceklerini satın alan The Healthy Horse Project adlı yerel bir hayvan yardım kuruluşu da midillinin fotoğraflarını çekti ve internette paylaştı. Birçoğu, meraklı yaratığın nereden geldiğini ve en başta nasıl fark edilmeden süpermarkette dolaşmayı başardığını merak etti.

Marketten süt ve peynir almaya gelenler, rafların önünde gördükleri manzaraya inanamadı... Can havliyle geri çekildiler - Resim : 2

GÖRÜNTÜLERE YORUM YAĞDI

Yerel bir kişi, Tesco mağazasının arkasında yakınlarda tarlalar olduğunu açıklayarak, oradan gelmiş olabileceğini söyledi. Görüntülere yorum yağarken pek çok kullanıcı esprili yorumlar yaptı. Bir kişi, "Mağazanın içine nasıl bu kadar girdi" diye yazdı. "Görünüşüne bakılırsa biraz duş jeline ihtiyacım vardı." şeklinde yorum yaptı.